DSC00635
SIDEN
BAKSIDE

Kjøp våre produkter

Vi bygger og selger bærekraftig insektshotell, til bruk for både privatpersoner og bedrifter.

 

Våre insektshotell er laget av gjenbruksmateriell, og hotellets innmat er håndplukket fra lokale skoger i Oslo-omegn. Tak og vegger er reprodusert fra brukte paller og plankerester. Insektshotellene er bygget av dyktige medarbeidere i vår VTA-avdeling. Produksjon av insektshotell er et av flere arbeidsprosjekter vi tilbyr våre VTA- medarbeidere, slik at de skal oppleve en variert og meningsfylt arbeidshverdag hos oss.

 

Et insektshotell gir god beskyttelse og muligheter til overvintring, og vil kunne tiltrekke seg insekter som bier, humler, marihøner og sommerfugler. Ved å sette opp et insektshotell hjelper du til med å skape og opprettholde et biologisk mangfold for ditt lokale nærområde. I tillegg bistår insektene med å holde skadedyr unna dine blomstrer og planter.

 

Dimensjoner:

  • Høyde: 61 cm
  • Takbredde: 29 cm
  • Bredde: 13 cm
  • Dybde 14 cm

 

Tips og råd

Plasser hotellet i en rolig del av hagen. Gjerne med morgensol og tilgang til blomstrende vekster og trær. Kombinert med tilgang til vann vil det bli en herlig oase for insektene. Er det ingen insekter som flytter inn på hotellet så anbefaler vi å prøve å flytte hotellet til et lunere og mer solfylt plass.

Det anbefales å legge til rette med små leirklumper. Hotellet er derfor utstyrt med et hyllerom under taket hvor det er perfekt å legge leirklumper til insektene. Insekter bruker leiren til å lage celler rundt eggene. Et godt tegn på at det bor insekter i hotellet er når åpninger er «murt» igjen.

 

Da materialene består av gjenbruk, vil det kunne være variasjoner på insektshotellets utseende.

Pris: 199,- inkl. mva. + frakt..

 

For spørsmål knyttet til insektshotell, kontakt prosjektleder Christer G. Lundquist på 924 23 813. Bestilling kan sendes til: Gjenbruk@sens.no