Lager og logistikk

Sens logistikk tilbyr tjenester innen lagerhold, pakking, ordrebehandling og utsendelser. Vi har både erfaring med langvarige, kontinuerlige oppdrag for kunder, samt korte enkeltoppdrag.

Vi setter kunden i fokus og skreddersyr løsninger for ulike kunder med ulike behov.

Arbeidet utføres i hovedsak av personer som gjennom Sens sitt opplæringstilbud får opplæring og arbeidstrening av kvalifiserte veiledere, noe som gir topp motiverte arbeidstakere.

Hovedområder:

  • Lagerhold og utsendelser for nettbutikker – Vi tilbyr løsninger for lagerhold, ordrebehandling og utsendelser for nettbutikker. Vår løsning gir deg full oversikt over egen varebeholdning, utvikling av betalingsløsninger og sporing. Vi har et samarbeid med Packpartner som er et komplett lager- og logistikksenter. Gjennom dette samarbeidet kan vi tilby våre kunder et forutsigbart, oversiktlig og pålitelig system. Les mer på www.packpartner.no.
  • Pakking – Vi utfører ulike pakkeoppdrag. Alt fra emballering og plastpakking, sammenstilling, montering, sortering, merking, konvolutteringsarbeid, krympepakking og displaypakking. Vi utfører også ompakking av ulike varer for bedrifter, og for profil- og reklamebransjen.
  • Utsendelser og distribusjon – Vi kan stå for utsendelse av dine varer. Dette kan skje med ulike transportører eller med Sens sine egne biler, alltid på best egnet måte og til avtalt tid. Distribusjonen dekker alt fra postpakker, ekspressfrakt og budtransport, til forsendelser i inn- og utland. Alt etter kundens ønske og behov.

 

Alle oppdrag og henvendelser kan rettes til logistikk@sens.no

Christine Elvenes

Direktør Arbeidsinkludering
977 26 800
Christine Elvenes

Direktør Arbeidsinkludering

Knut Sjønnesen

Avdelingsleder Logistikk
901 28 078
Knut Sjønnesen

Avdelingsleder Logistikk