DSC00313_04

Ledige stillinger

Vi publiserer og behandler alle våre stillinger gjennom Webcruiter. Klikk deg inn på relevant stillingslink og søk gjennom systemet. Under finner du en oversikt over aktuelle stillinger hos oss.

 

Veiledere til tiltaket Oppfølging Opplæring med Støtte

Sens Utvikling starter opp et nytt tiltak: Oppfølging Opplæring med Støtte, Oslo. Vi skal bygge et team med dyktige og engasjerte veiledere som brenner for at mennesker får utdanning og jobb! Søknadsfrist er 02.08. Les mer om stillingen som veileder her.

 

Veiledere til Oppfølgingstiltaket

Sens Utvikling ser etter veileder til Oppfølgingstiltaket i Fredrikstad. Søknadsfrist er 03.08. Les mer og søk her.

 

Avdelingsleder til Oppfølgingstiltak

Sens Utvikling søker avdelingsleder til Oppfølgingstiltaket i Fredrikstad. Les mer og søk her

 

Anbuds- og konseptutvikler

Sens Utvikling jobber hele tiden med å utvikle og forbedre tjenester for mennesker som står utenfor arbeidslivet. Hvert år har vi mer enn 3000 brukere – og vi ønsker at hver enkelt skal oppleve at Sens Utviklings konsepter blir skreddersydd i henhold til deres behov, interesser og kvalifikasjoner. Til dette arbeidet trenger vi deg som brenner for arbeidsinkludering, har en levende penn og et kreativt hode. Kanskje dette er deg? Les mer og søk her.

 

Ledig stilling som HR-rådgiver

Vi søker HR-rådgiver til Sens Arbeidsinkludering og Emploi. Søknadsfrist er 15.08. Les mer og søk her.

 

Veiledere søkes til Oppfølgingstiltakene Nedre og Øvre Romerike

Sens Utvikling as søker flere veiledere til vikariater med forskjellig varighet til Oppfølgingstiltakene på Nedre Romerike, Lillestrøm og Nesodden/Nittedal. Vi ønsker oss lærevillige lagspillere som motiveres av egen og andres utvikling! Les mer og søk her.