Om oss

Sens er en kompetansebedrift med et bredt tilbud innenfor arbeidsinkludering. Bedriften ble etablert i 1966, og gjennom 50 år har vi gitt et tilbud om arbeidsrettet oppfølging til mennesker som står utenfor arbeidslivet. Vi samarbeider med NAV og andre virksomheter med et felles mål om å få flest mulig personer ut i det ordinære arbeidsliv.

Vårt hovedkontor er i Seljeveien 6 på Løren i Oslo. I tillegg er våre jobbspesialister i Senter for jobbmestring lokalisert på C.J Hambros Plass i Oslo sentrum og på Bryggetorget i Fredrikstad.

Sens har i dag 50 ansatte, og gir til enhver tid tilbud til rundt 400 personer. Vi er en privateid bedrift, eid av Hauge Industrier AS, Norsk Medisinaldepot AS, Foreningen Humanitærgruppens Legat og Espen Abrahamsen. Eiere tar ikke ut utbytte, og overskudd går tilbake til bedriften. Slik kan Sens bistå enda flere mennesker ut i arbeid.

Visjon
Sens skal være det meningsfylte valget for deltakere, ansatte, samarbeidspartnere og kunder.

 

Vi er opptatt av kvalitet på våre tjenester, og ønsker gjerne tilbakemeldinger fra tidligere og nåværende deltakere. Gi oss tilbakemelding ved å klikke deg inn på vår brukerundersøkelse, som du finner her.

 

Sens er miljøfyrtån- og Equass sertifisert, medlem av NHOs Ringer i Vannet og arbeid & inkludering.

equass-400
ringer-400
fyrtårn-400
arbeid-400